Maandag - Vrijdag - 08:00 - 18:00Zaterdag - 09:00 - 14:00 - Zondag gesloten
Malagijsweg 9, 5625 HEEindhoven
Ook voor behangwerk staan wij voor u klaar.

Woning professioneel laten behangen?

Maak uw woning compleet met professioneel behangwerk door een deskundige uit de buurt. Vaak gaan behangen en schilderen hand in hand en dat is niet voor niets. Zodra u besluit om alles eens flink te laten aanpakken, kijkt u vaak ook naar wat er nog meer dient te gebeuren in huis. Zo kan een bepaalde woonruimte compleet veranderen door het te laten schilderen en behangen.

Net als schilderen is behangen een vak apart. We zien vaak dat mensen het behang zelf aanbrengen, uiteraard met zorg, maar dat het resultaat te wensen overlaat.

Behangwerk komt pas goed tot zijn recht wanneer vakkundige handen het aanbrengen. Op die manier voorkomt u dat achter het behang lucht blijft zitten, wat niet zo fraai oogt. Wilt u weten hoe wij de ruimte in uw woning opnieuw kunnen behangen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

foto behang

BEKIJK HET VERSCHIL

Wij werken heel het jaar door. Klanten vanuit heel Nederland contacteren ons voor diverse projecten. Goed onderhouden binnenschilderwerk en buitenschilderwerk vergroten uw woon- of werkplezier. We schilderen uw nieuwe huis of verzorgen het onderhoud van het schilderwerk.  Bekijk hier het verschil wat wij voor u kunnen betekenen.

BEKIJK ONS WERK
before before
before1

UW WONING LATEN BEHANGEN?

Bel of E-mail ons vandaag nog voor een gratis offerte!
Tel: +31 6 10914841

Stuur ons een bericht
×